Welkom bij Vrienden van de Dorpskerk Numansdorp

 

 

Hoe vriend worden?

Op termijn kunt u via deze site eenvoudig uw contactgegevens achterlaten en een gift overmaken. Voor nu vragen we u een e-mail te sturen naar info@vriendendorpskerknumansdorp.nl. Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op om de vriendschap te bezegelen!

Goed om te weten

De vrienden van de Dorpskerk is geen officiële stichting. Uw gift komt terecht bij het College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Numansdorp en wordt uitsluitend bestemd voor onderhoud en restauratie. Verantwoording wordt afgelegd via het jaarverslag van de Hervormde Gemeente.

Uw gift is aftrekbaar

Door onze ANBI-status is uw gift fiscaal aftrekbaar, mits deze meer bedraagt dan 1% van uw belastbaar inkomen. Op de site van de Belastingdienst leest u er meer over.

Vriend worden als ondernemer?

Dat kan vanaf € 100,00 per jaar. Wij maken uw sponsoring graag zichtbaar op deze website. Ook andere kansen om een tegenprestatie te leveren, benutten we in overleg. Neem contact op om de mogelijkheden voor een bedrijfspakket op maat te bespreken.

+ Vriendschap is gastvrij

Elke dinsdagochtend is de Dorpskerk geopend voor bezoekers. In overleg bent u ook op een ander moment hartelijk welkom!

+ Vriendschap is wederzijds

Wij kunnen op maat een tegenprestatie leveren. Denk aan een rondleiding door het kerkgebouw voor u en uw vrienden, familie of medewerkers. Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, jubileum of (bedrijfs)uitje.

+ Vriendschap is samen dingen doen

Regelmatig organiseren we onderhoudsdagen. Met gemotiveerde vrijwilligers zetten we de schouders onder klussen aan het kerkgebouw en de tuin. Wilt u meehelpen? Graag!

+ Vriendschap is delen

Twee keer per jaar informeren wij u over restauratie- en onderhoudswerkzaamheden, open dagen of andere wetenswaardigheden. Als u vriend wordt, ontvangt u onze nieuwsbrief. Natuurlijk horen we ook graag van u!

Meer informatie of vragen?

Neem contact op met Niek Pegels, kerkrentmeester, via e-mail (info@vriendendorpskerknumansdorp.nl) of telefonisch (06 22 41 86 14).


 

©MMXXIII Vrienden van de Dorpskerk Numansdorp info@vriendendorpskerknumansdorp.nl foto kerk: Heijblom Fotografie